logo
logo

نخستین جلسه مدیرعامل هلدینگ پارسیان با پرسنل ستادی برگزار شد

تاریخ : ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
ساعت : ۰۸:۲۹

به گزارش روابط عمومی هلدینگ پارسیان، حشمت‌الله قنبری مدیرعامل جدید هلدینگ سیاحتی پارسیان در نخستین دیدار با پرسنل ستاد در روز شنبه مورخ ۲۹ آبان ماه سال جاری، ضمن بیان پیشینه‌ای از روند شکل‌گیری بخش‌های مختلف بنیاد مستضعفان، وضعیت هلدینگ را قابل قبول دانست و بر هدف نظارت بر بهینه‌سازی فعالیت شرکت ها به منظور دستیابی به حداکثر بهره‌برداری و کارآیی تاکید کرد.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای مدیرعامل سابق هلدینگ در مسئولیت جدید خود، افزود: همگی بایستی در کنار یکدیگر با هم افزایی و هم‌رایی، امانت الهی را به دست صاحب آن برسانیم.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هیچ کار و فعالیتی در ساحت خود زیانده نیست و بایستی راه مدیریت هر پدیده‌ای را با قوت اندیشه و دانش پیدا و نگاه را تصحیح کنیم و در نهایت مدل قابل قبول و قابل دفاعی را جهت خروج از زیان و افزایش سود پیش روی بگذاریم.